Ayurvedische Yoga Individueel

www.yogapertutti.nl

Begin met een proefles in een bestaande groep om de sfeer te proeven. Wil je lid worden van de studio, dan kun je een (gratis) persoonlijk gesprek boeken met Silvia. Daarin wordt duidelijk of je groepslessen of individuele lessen gaat volgen.

Voor wie?

Voor wie lichamelijke en/of psychologische klachten heeft (zoals rugpijn en stress), en daarbij gerichte aandacht nodig heeft. De les wordt voor jou op maat gemaakt.

Voor wie met yoga wil beginnen en de yogatechnieken eerst individueel met de docent wil verdiepen, met de bedoeling daarna naar de groepslessen door te schuiven. 

De les

In de les gaan we op zoek naar de oorzaak van je klacht. Dit doen we aan de hand van de ayurvedische principes. We kijken om te beginnen waar er lichamelijk en geestelijk disbalans is opgetreden bij jou. Daarna gaan we door middel van passende yogatechnieken en een doelgerichte levensstijl je lichaam stap voor stap weer herstellen. Hierbij krijg je je persoonlijke oefenschema voor thuis.

Hoe plan je een les in?

Je kunt je eerste les inplannen via een (gratis) persoonlijk gesprek van 20 minuten lang, waarin je kennis maakt met Silvia. Het gesprek gaat over jouw klacht of behoefte en over jouw doel (wat je met yoga wilt bereiken).