Yoga su Misura individueel

www.yogapertutti.nl

Je kunt lid worden van de studio via een intake-gesprek, waarin je samen met de docent je doelen bespreekt. Een doel zou kunnen zijn om van rugpijn af te komen of om stress te verminderen. Aan de hand hiervan kies je in samenspraak met de docent voor een groepsles of een individuele les.

Voor wie?

Voor wie lichamelijke en/of psychologische klachten heeft (zoals rugpijn en stress), en daarbij gerichte aandacht nodig heeft. De les wordt voor jou op maat gemaakt.

Voor wie met yoga wil beginnen en de yogatechnieken eerst individueel met de docent wil verdiepen, met de bedoeling daarna naar de groepslessen door te schuiven.

De les

In de les gaan we op zoek naar de oorzaak van je klacht. Dit doen we aan de hand van de ayurvedische principes. We kijken om te beginnen waar er lichamelijk en geestelijk disbalans is opgetreden bij jou. Daarna gaan we door middel van passende yogatechnieken en een doelgerichte levensstijl je lichaam stap voor stap weer herstellen. Hierbij krijg je je persoonlijke oefenschema voor thuis.

Hoe plan je een les in?

Je kunt je eerste les inplannen via een (gratis) intakegesprek van 15 à 20 minuten lang, waarin je kennis maakt met de docent. Het gesprek gaat over jouw klacht of behoefte en over jouw doel (wat je met yoga wilt bereiken).

Abonnement

Individuele yoga
(les van 75 minuten)

Individuele yoga
(pakket van 5 lessen)