Ayurvedische Yoga Individueel

www.yogapertutti.nl

Boek een (gratis) persoonlijk gesprek met Silvia, waarbij we kijken naar wat je behoeftes zijn en wat je van de individuele yogalessen verwacht.

Voor wie?

Voor wie lichamelijke en/of psychologische klachten heeft (zoals rug-, nek- en schouderklachten, stijfheid vanwege en verkeerde houding, blokkades in de ademhaling, onrust, stress, enz.) en daarbij gerichte aandacht nodig heeft. De les wordt voor jou op maat gemaakt.

Voor wie met yoga wil beginnen en de yogatechnieken eerst individueel met de docent wil verdiepen, met de bedoeling daarna naar de groepslessen door te schuiven. 

De les

In de les gaan we op zoek naar de oorzaak van je klacht. Dit doen we aan de hand van de ayurvedische principes. We kijken om te beginnen waar er lichamelijk en geestelijk disbalans is opgetreden bij jou. Daarna gaan we door middel van passende yogatechnieken en een doelgerichte levensstijl je lichaam stap voor stap weer herstellen. Hierbij krijg je je persoonlijke oefenschema voor thuis. De les vindt bij jou thuis plaats. Zorg voor een rustige plek.

Hoe plan je een les in?

Je kunt je eerste les inplannen via een (gratis) persoonlijk gesprek van 20 minuten lang, waarin je kennis maakt met Silvia. Het gesprek gaat over jouw klacht of behoefte en over jouw doel (wat je met yoga wilt bereiken).