Yoga met passie

Silvia Zamboni

eigenaar & docent

Door mijn passie voor yoga ben ik yogadocent geworden. Deze liefde ontstond al vanaf mijn tiende, in een yogastudio in Italië, het land waar ik geboren en getogen ben.

In de loop van de tijd werd mij duidelijk dat yoga niet alleen om het uitvoeren van houdingen gaat, maar vooral een manier is om te leven.

Ik ben gefascineerd door de talloze en oneindige mogelijkheden van ons lichaam om te bewegen binnen onze fysieke grenzen. Dat merk je als je mijn lessen volgt.

Yoga is een proces waarin verandering de enige constante is

Boeddha

Vanaf 2011 heb ik verschillende yogaopleidingen gevolgd om yoga vanuit verschillende gezichtshoeken en op meerdere manieren van binnenuit te ervaren:

  • Een driejarige opleiding waarin ik me gespecialiseerd en gecertificeerd heb in Vinyasa Flow Yoga en Power Yoga, Kinder- en Tieneryoga. Daarbij Hatha- en Chakra yoga en Pranayama (ademhalingstechnieken) in de Saswithatraditie.
  • Ik ben gecertificeerd docent Yin Yoga, Yin Yoga Medicine en Yin 3.3 bij de Yin Yoga Academy bij Bivag in Sneek.
  • Ook ben ik gecertificeerd docent Aerial Yoga en Restorative & Pregnancy Aerial Yoga. De opleiding hiervoor heb ik bij Aerial Yoga Nederland afgerond.
  • Sinds oktober 2018 ben ik gecertificeerd docent Yoga su Misura (Yoga en Ayurveda) aan de Accademia Yoga su Misura in Toscane (Italië), waar ik ook les heb gegeven tot juli 2021.  

Yoga is een prachtige mogelijkheid om jezelf te leren kennen en om je te ontwikkelen tot een bewust en gepassioneerd mens. Uiteindelijk is Ayurvedische Yoga voor mij alles wat Yoga is en zou moeten zijn.