Onze missie

In onze passie, beleving en kwaliteiten sluiten wij zo goed bij elkaar aan, dat wij een ongelooflijk sterk team vormen. Onze gezamenlijke wens is dat jij een unieke ervaring hebt bij Yoga Per Tutti.

Silvia & Anthonie

‘Van het verlegen en onzekere meisje dat ik was, ben ik een krachtige vrouw geworden.’

Yoga met passie

Door mijn passie voor yoga ben ik yogadocent geworden. Deze liefde ontstond al vanaf mijn tiende, in een yogastudio in Italië, waar ik geboren en getogen ben.

In de loop van de tijd werd mij duidelijk dat yoga niet alleen om het uitvoeren van houdingen gaat, maar vooral een manier is om te leven.

Ik ben gefascineerd door de talloze en oneindige mogelijkheden van ons lichaam om te bewegen binnen onze fysieke grenzen. Dat merk je als je mijn lessen volgt.

Italië

Mijn liefde voor m’n moederland Italië is zeker zo groot als die voor yoga. De zon, de natuur, de geuren en de mensen in Italië hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben: een vurige vrouw die jou graag mee wil nemen op het pad van yoga.

Mijn temperamentvolle karakter kwam tot ontwikkeling door mijn yogapraktijk. Van het verlegen en onzekere meisje dat ik was, ben ik een krachtige vrouw geworden. Alle angsten die ik had, heb ik overwonnen door de beslissing te nemen met een yogaopleiding te beginnen. Dat was in 2011.

Silvia Zamboni

eigenaar & docent

Opleiding

De afgelopen jaren heb ik verschillende yogaopleidingen gevolgd om de kwaliteit van de lessen op een hoog niveau te brengen en zo meerdere stijlen te leren kennen:

  • Een driejarige opleiding waarin ik me gespecialiseerd en gecertificeerd heb in Vinyasa Flow Yoga en Power Yoga, Kinder- en Tieneryoga. Daarbij Hatha- en Chakra yoga en Pranayama (ademhalingstechnieken) in de Saswitha-traditie.
  • Ik ben gecertificeerd docent Yin Yoga, Yin Yoga Medicine en Yin 3.3 bij de Yin Yoga Academy bij Bivag in Sneek.
  • Ook ben ik gecertificeerd docent Aerial Yoga en Restorative & Pregnancy Aerial Yoga. De opleiding hiervoor heb ik bij Aerial Yoga Nederland afgerond.
  • Op dit moment ben ik bezig met een Italiaanse opleiding van Yoga en Ayurveda, waarin mijn passie voor yoga en mijn liefde voor Italië samenkomen. Deze duurt een jaar en is deels online en gedeeltelijk in het prachtige Toscane aan de Accademia Yoga su Misura.

Yoga doen in welke vorm dan ook is een prachtige mogelijkheid om jezelf te leren kennen en om je te ontwikkelen tot een bewust en gepassioneerd mens.

‘Yoga maakt me fit, lenig, sterk, gezond, tevreden, blij en helder van geest. En yoga geeft me lef en vertrouwen.’

Yoga als levensstijl

In de herfst van 2011 scheurde mijn hartzakwand, wat ik op wonderlijke manier heb overleefd. Na de acute hartoperatie en mijn daaropvolgende revalidatie gaf iemand mij de onbetaalbare tip dat yoga wellicht iets voor mij zou kunnen zijn.

Ik was tot dan toe totaal onbekend met dit fenomeen. Maar omdat ik meer dan ooit openstond voor alles wat een gezonde levensstijl zou kunnen bevorderen, waagde ik de sprong.

Na de eerste yogales sliep ik als een roos. Ik heb me dus direct ingeschreven met een abonnement voor onbeperkte yogalessen. En het duurde niet lang of ik was bijna dagelijks te vinden in de yogastudio. Yoga bleek voor mij niet alleen een prettige verslaving, maar ook een complete levensstijl met veel aangename verrassingen.

Gezonder dan ooit

Op een gegeven moment ben ik radicaal gestopt met mijn voorgeschreven pillen en de halfjaarlijkse controles bij de cardioloog en de nefroloog. Mijn gezondheid is sindsdien beter dan deze wellicht ooit geweest is. Leven met medicijnen is voor mij ondenkbaar geworden. Een leven zonder yoga ook.

Yoga maakt me fit, lenig, sterk, gezond, tevreden, blij en helder van geest. En yoga geeft me lef en vertrouwen. Het is prachtig dat deze duizenden jaren oude praktische levensfilosofie weer door velen opnieuw ontdekt wordt.

Anthonie Roose Yoga Per Tutti 1

Anthonie Roose

marketing & organisatie

Twee liefdes

Het kon niet op, want mijn nieuwe liefde voor yoga leverde ook de liefde van mijn leven op. Zij kwam mij onverwachts tegemoet in de yogastudio met de verschijning van Silvia. Na niet al te lange tijd besefte ook ik dat we voor elkaar bestemd waren.

Toen duidelijk werd dat Silvia het liefst een eigen yogastudio wilde beginnen, was ik daarover meteen erg enthousiast. Want mijn vrouw heeft grote kwaliteiten die tot ontplooiing mogen komen, als docent en als ondernemer.

Samen zijn wij aan dit avontuur begonnen en ik heb Silvia vanaf het begin op allerlei manieren met raad en daad ondersteund. Ik heb groot respect voor hoe zij stap voor stap doortastend en flexibel haar bedrijf aanstuurt.

Organisatie

Nu de studio groter is geworden, is het belangrijk dat Silvia zich vooral op de lessen en de voorbereiding daarvan kan focussen. Om dat te realiseren ben ik nu verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de organisatie van en rondom de studio.

Naast mijn yogaoefeningen thuis en buiten volg ik zoveel mogelijk yogalessen bij Silvia. Het is namelijk ook heerlijk om geleid te worden en de groepsenergie te voelen. Ik kan daarbij niet kiezen voor één yogastijl: ik heb wel favorieten, maar juist de combinatie van de verschillende vormen maken mijn yogabeleving optimaal.