Agenda

Binnenkort vind je hier de nieuwe workshops.

www.yogapertutti.nl

YIN 3.3 – een nieuwe yogavorm

Toen ik de specialisatie-dag van Yin 3.3 volgde bij de Yin Yoga Academy in Sneek, was het voor mij liefde op het eerste gezicht. Nu deel ik graag de Yin 3.3 met jou in deze workshop. Twee uur lang begeleid ik je in een diepe reis door je fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaamslagen.

Alle positieve effecten van Yin Yoga worden bij Yin 3.3 verdubbeld en nog meer. Voor ieder die nieuw is met Yin Yoga zal ik een aantal voordelen hiervan noemen: het is een zachte vorm van yoga die jouw lichaam laat ontspannen en herstellen. Het rekt je bindweefsel en brengt ruimte in je gewrichten. Brengt energie naar je organen en rust in je zenuwstelsel. Het verzacht je hart.

Yin 3.3 gaat verder dan Yin Yoga door de kracht van herhaling. Je herhaalt dezelfde houding 3x, 6x, 9x en verder…. met pauze ertussen om na te voelen. Verschillende zijn de sensaties die Yin 3.3 bij jou oproept. Deze gaan meestal voorbij het lichamelijke. Yin 3.3 schept eenheid in jezelf, met de ander en met het universum. Woorden schieten te kort om dit te beschrijven.

Ik ben benieuwd naar je eigen ervaring na de workshop.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt?
Schrijf je in!

Voor wie: de workshop is voor iedereen geschikt: leden en niet-leden, met of zonder ervaring.

Waar: bij Yoga Per Tutti, Urkerweg 1, Emmeloord in het Dr. J.H. Jansencentrum. Bel rechts van de hoofdingang aan. Als je binnenkomt loop je de receptiebalie voorbij en neem je de eerste deur rechts naar de lift of trappen naar de derde verdieping. Zorg dat je 10 minuten voor de aanvang van de les aanwezig bent. Je mag je eigen mat meenemen of je mag er een van de studio gebruiken.

Wanneer: zondag 22 april 2018 van 10:00 tot 12:00 uur.

Bijdrage: € 25,- contant te voldoen in de studio voor aanvang van de les.

Opgave: noodzakelijk via info@yogapertutti.nl of het contactformulier vóór vrijdag 20 april.

Docent:
Silvia Zamboni
06-12102767
www.yogapertutti.nl