Yin Yoga Medicine (individuele yogales)

studio yoga per tutti emmeloord silvia zamboni yin yoga medicine_transparant_

Zelfherstellend vermogen
‘Yin Yoga Medicine is geschikt voor jou als je een extra zetje nodig hebt op fysiek, mentaal en energetisch niveau.

Bij deze individuele yogales ga ik ervan uit dat je lichaam zichzelf kan herstellen. Maar je lichaam heeft soms een zetje nodig vanaf de buitenkant om weer in balans te komen en zijn zelfgenezend vermogen op gang te brengen.

Technieken
Hoe doe ik dit in de sessie? Door middel van Yin Yoga-houdingen, die bij jouw klacht passen, ademoefeningen en handelingen vanuit Shiatsu, Functionele Osteopathie en Cranio-Sacraal therapie. Met deze technieken brengen we ontspanning en ruimte in het spier- en bindweefsel, in de gewrichten en in het meridiaan stelsel waardoor je je lichamelijk en geestelijk vrijer voelt.

Hulp bij klachten
Met welke klachten kun je bij mij terecht?

Bij klachten in bekken en heupen, sacrum en lage rug, knie en enkel, nek, schouders en armen en aandoeningen zoals artrose, fibromyalgie, osteoporose.

Ook kan ik je helpen bij stress, slaapproblemen, ademhalingsstoornissen, moeite met ontspannen en bij klachten waarvoor geen medische oorzaak te vinden is.

Yin Yoga Medicine kan ook een goede aanvulling zijn op reguliere therapieën zoals fysiotherapie.

Hoe vaak en wanneer?
Voor een individuele yogales kun je een afspraak met mij maken via het contactformulier. Dan stellen we een datum vast voor het intake-gesprek.

Hoeveel sessies je nodig hebt, kan niet van tevoren bepaald worden. Keer op keer zullen we kijken wat je nodig hebt.

Normaal gesproken doe je een les per week van 75 minuten. Bij chronische klachten doe je soms een les per twee weken of één per maand, omdat je lichaam dan extra tijd nodig heeft om zich te herstellen na de behandeling.

Het is de bedoeling dat je langzaamaan loskomt van de individuele yogalessen en je op jouw tijd eventueel naar de reguliere lessen van Yin Yoga of andere stijlen stroomt.’

Silvia